Rendezvények
Iskola
Óvoda
Egyéb
SIÓAGÁRDI KRÓNIKA
    
Nyári játszóhaz, 2013.06.17-20A Kis Fecskék Egerben 2012.09.14.


Védőnői eszköztámogatás a "Viktória a gyermekekért" Alapítványtól


2012. január 24-én megérkezett a "Viktória a gyermekekért Alapítvány" pályázatán nyert új kerékpár. A pályázati kérelmünket messze meghaladó minőségű és felszereltségű, egyedi gyártású biciklit az alapítvány kuratóriumának két tagja, Fehér László és dr. Adámi Csaba szállították Sióagárdra.
A szintén e pályázaton nyert magzati szívhangvizsgálót és a komplex látásvizsgáló szettet már decemberben megvásárolta az önkormányzat.
Csontos Judit védőnő, - aki ismét elnyerte Tolna megyében az Év körzeti védőnője címet - nagy örömmel vette át az eszközöket.
Ezúton is köszönjük a támogatást, Csontos Judit védőnőnek pedig gratulálunk a címhez, és további jó munkát kívánunk!
Polgármesterek fogathajtóversenye Zombán - 2011. július 30.

Háry János polgármester is részt vett a zombai fogathajtó versenyen, melyen települési vezetők mérték össze a tudásukat. A népes mezőnyben polgármesterünk az előkelő kilencedik helyen végzett.
A magas színvonalú versenyt a házigazda település polgármestere, Szűcs Sándor nyerte, maga mögé utasítva a megyeszékhely vezetőjét, Horváth Istvánt, és Ribányi József tamási polgármestert.
Településünknek nem kellett a szomszéd faluba mennie a fogatért sem, mellyel egyébként szinte egyedüliként vállalta a versenyt. A sióagárdi polgármester a szintén sióagárdi Simon László fiatal lovaival és Ódor József kocsijával versenyzett. A polgármester felkészítését Ódor József vállalta, a jóhangulatú versenyen pedig Mancsi József működött közre segédhajtóként. Minden közreműködőnek gratulálunk!Zrínyi utcai kereszt szentelése - 2011. június 5. vasárnap


Sikeres volt a Gödör-szépítési akció. Képes beszámoló »

Gugás-gödör - Önkéntes közösségi munka:

Gödörkapu-állítás - 2011. április 30. - I. album »

Gödörkapu-állítás - 2011. április 30. - II. album »


  

Fölszállott a páva - 2010. augusztus 31.

Fölszállott a páva, és a felújítás alatt álló községháza új cserepein pihent meg. Mindigis tudtuk, hogy Sióagárd a világ közepe, és most nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan megyeszékhely is lesz, ez meg itt a vármegyeháza.:)

(A páva a szomszédos otthonából szökött meg és nagyon jól érezte magát a községháza tetején.)