SIÓAGÁRDI KRÓNIKA
Híreink:
      

Sióvölgye Horgászegyesület Sióagárd 1975-ben alakult.

    

Egyesületünk fő tevékenysége a horgásztagok érdekképviselete, és védelme, a vízpartok rendben tartása, a horgászsport szervezése és fejlesztése. A horgászat tisztaságának, sportszerűségének őrzése, a horgászat népszerűsítése, hagyományainak ápolása.

    

2014 évi taglétszámunk 101 fő.

05-14 éves: 11 fő (9 fiú, 2 lány)

15-18 éves: 1 fő

19-nyugdíjas korig: 50 fő (46 férfi, 4 nő)

70 év alatti, nyugdíjas: 26 fő

70 év feletti nyugdíjas: 8 fő.

Női, ifjúsági és nyugdíjas tagjainknak tagdíjkedvezményt adunk. yermekhorgászaink és a 70 év feletti tagok tagdíjmentesek. Fontos számunkra, hogy szabadidejüket anyagi megterhelés nélkül, sportosan a természetben töltsék. Az egyesületünk tagdíjból, támogatásból és pályázati pénzből gazdálkodik. Az egyesület sajnos nem rendelkezik saját vízterülettel.

    

2015 évi terveink:

    

Elsődleges szempont az utánpótlás nevelése: gyerekhorgászainkat lehetőség szerint horgásztáborba küldjük. Fontos a gyermekekkel a horgászat megszerettetése: gyermeknap alkalmából egy gyermekhorgász napot szervezünk. Bízunk benne, amennyiben felkeltjük érdeklődésüket, magával hozzák szüleiket, nagyszüleiket is. Várjuk az aktívan dolgozókat és a nyugdíjasokat, nőket, férfiakat egyaránt.

     

Fontos a jó, összetartó közösség: ennek érdekében horgászversenyeket, horgászkirándulásokat szervezünk az anyagi lehetőségeinkhez mérten. Tagjainkat tájékoztatjuk a megyében történő nyílt horgászversenyekről, melyeken egyénileg részt vehetnek.

    

Tisztségviselőink:

Elnök: Pesti Gyuláné

Titkár: Huber János

Gazdasági felelős: Horváth Zoltánné

Felügyelő bizottság: Schüller Ákos elnök, Kásler Antal, Takács Krisztián, Kiss Sándor tagok

Fegyelmi bizottság: Danóczi Nándor elnök, Szita Rudolf, Szentpáli Ferenc tagok