SIÓAGÁRDI KRÓNIKA

A vendégkönyvbe való belépéssel egyidejűleg, minden felhasználó elfogadja, az alább leírt moderálási alapeleket! Tudnod kell továbbá, hogy a bejegyzésed adatait (név, e-mail cím, időpont, IP cím) eltároljuk az esetleges későbbi beazonosíthatóság érdekében, de azokat semilyen okból nem adjuk ki harmadik félnek.

Saját IP cím lekérdezés:


 
 

A  Vendégkönyv moderálási alapelvei

Sióagárd honlapjának Vendégkönyve moderált, kérjük, hogy hozzászólásánál tartsa be a következő alapelveket:

- Nem szabad sem másik felhasználó, sem bármely más ember személyiségi jogait megsérteni.

- Nem megengedett a csúnya, trágár beszéd, a káromkodás.

- Nem megengedett egyes embercsoportok (például:gyütt-mentek, szőke nők, párt-szimpatizánsok, vallási csoportok, hajléktalanok, stb.) szidalmazása, kifigurázása.

- Nem szabad az alkotmányos rendet vagy törvényeket megsértő hozzászólást közzétenni.

- A hozzászólásokban nem szabad semmilyen nyereségorientált vállalkozást, terméket, illetve szolgáltatást reklámozni, beleértve a nyereségérdekelt, bevételorientált weblapokat is.

- Nem szabad más felhasználó vagy bármely közéleti szereplő nevével egyező vagy azzal könnyen összetéveszthető nicket választani. Az ilyen nevekkel szereplő hozzászólásokat töröljük.

A moderálási alapelvekbe ütköző hozzászólásokat figyelmeztetés és további indoklás nélkül töröljük, súlyosabb esetben a felhasználót kizárjuk!

A vendégkönyvben hozzászóló felhasználó automatikusan lemond mindenféle szerzői jogról, bármiféle követelésről amely az ő bejegyzésének terjesztéséből, felhasználásából adódó haszonra, vagy erkölcsi elismerésre vonatkozik!